Nieuws

vorige 10 nieuwsberichten

overname apotheek


Vanaf 5 november wordt mijn apotheek door DoktersApotheek Heythuysen overgenomen. U kunt uw medicijnen gewoon, zoals u gewend was, op mijn praktijk komen ophalen. In de brief geef ik een toelichting op de veranderingen/verbeteringen die doorgevoerd gaan worden. Ook vertel ik u waarom ik voor de DoktersApotheek heb gekozen. Met vriendelijke groet, C.G.J.Geboers, huisarts I.M van den Nieuwenhof, MPA
Lees verder »

LSP


Wanneer u 's avonds of in het weekend zorg nodig heeft van de Huisartsenpost of de spoedapotheek, is het van belang dat uw medische gegevens geraadpleegd kunnen worden. Registreer daarom uw toestemming voor het LSP. Vraag aan de assistente het toestemmingsformulier en lever dit in bij de balie. Als u , om welke redenen dan ook, geen toestemming verleent voor uitwisseling van de gegevens via het LSP en u gebruikt medicijnen, vraag ik uw aandacht voor het volgende. Mocht u buiten kantooruren spoed medicijnen nodig hebben, is het van het grootste belang dat de spoed apotheek op de hoogte is van uw huidige medicijn gebruik. Ik wil u daarom dringend verzoeken om op regelmatige tijden ( bv tweemaal per jaar)
Lees verder »

Natuurgeneeskundig therapeut


Mijn naam is Erik Kasteleyn en werk sinds 1990 als natuurgeneeskundig therapeut in mijn eigen alternatief medische praktijk. Ik behandel cliƫnten met lichamelijke en psychisch-emotionele klachten, die voor de huisarts doorgaans moeilijk meetbaar en behandelbaar zijn.
Lees verder »

Stagiaire


Stagiaire
 
Velen van u zullen gemerkt hebben dat studentes van de opleiding tot doktersassistente meelopen in de praktijk. 
Wij zullen vanaf september 2015 regelmatig stagiaires begeleiden bij een deel van de stage. 
 
Wij vragen ...
Lees verder »

Profylaxe bij een prothese


Profylaxe bij een prothese
 
Heeft u een prothese heup, knie, schouder, hartklep, dan is het verstandig bij mogelijk bloedige ingrepen (tandarts, mondhygiëniste) antibiotica profylaxe te gebruiken. 
Overleg met uw behandelaar of antibiotische ...
Lees verder »

Longschade


Longschade
 
Uit recent vakliteratuur is gebleken dat rokers, ouder dan 40 jaar een verhoogd risico hebben op het ontwikkelen van COPD. 
In het beginstadium geeft dit niet altijd klachten. Het is echter wel van belang dit te onderzoeken ...
Lees verder »